Hentbol Takımı Rektör Gönüllü İle Bir Araya Geldi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, geçtiğimiz günlerde Adana’da düzenlenen Üniversiteler Ligi (Ünilig) Hentbol Müsabakalarında oynadığı 5 maçın tamamını kazanıp grup 1.’si olarak Türkiye’de ilk 8’e kalma başarısı gösteren Adıyaman Üniversitesi Hentbol Takımını makamında kabul ederek tebrik ve teşekkür etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen kabule, Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Fatih Murathan, BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Aykut Dündar, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Harun Benli ve Adıyaman Üniversitesi Hentbol Takımı oyuncuları katıldı.

Üniversite Hentbol Takımı oyuncuları, Üniversitede büyük bir başarıyı yaşatmanın gururu ile döndüklerini belirterek, kazanılan bu başarıyı iki sene evvel elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Adıyaman Üniversitesi Hentbol Takımı oyuncularından Sadık Ünlü ve Ahmet Öztürk’e armağan ettiklerini söyledi.



BESYO Müdürü Dr. Fatih Murathan, elde edilen başarılarda Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün desteklerinin önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Başarılarımız artarak devam edecektir. Artık Rektörümüzün de destekleriyle kendi kulübümüzü kurup kulüp bazında mücadele etmek istiyoruz" dedi.



Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise sporcuları ve başarıda emeği geçen hocaları kutlayarak, "Biz Adıyaman Üniversiteyiz. Bize başarı ve kazanmak yakışır. Kaybetmek bize yakışmaz. İnşallah daha güzel başarılara imza atarak üniversitemizin adını daha da yükseklere çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Kulüp kurma konusunda da takımın destekçisi olacağını belirten Rektör Gönüllü, “Başarı için her türlü desteğe varım. Elimden geleni yaparım. İnşallah Hentbol Federasyonuna başvurarak 2. ligden devam etme şansı yakalayabiliriz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Rektör Gönüllü, sporcuları tek tek tebrik ederek hediye verdi. Ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: İHA