Gümüşhanespor'da Kurtar Dönemi Sona Erdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'da, teknik direktör Güvenç Kurtar ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Güvenç Kurtar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtilerek, "Kendisine kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen kulüp başkanı İsmet Çakmak, Gümüşhanespor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedef doğrultusunda gereken çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Gümüşhanespor'un şampiyonluğu için mücadele edeceklerini belirten Çakmak, şunları kaydetti:

"Bu yolda taraftarlarımızın sonsuz desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Onlar her zaman kırmızı-beyazlı takımımızın itici gücü olmuştur. Gümüşhanespor bireylere mahkum kalmadan her zaman kalıcı kalmalıdır. Bunun için hep ve tam destek sağlanmalıdır. Uzun ve zorlu maçlar bizleri bekliyor. Sezonun ikinci yarısında düşme potasında olan ve play-off'u isteyen takımlar maçlarına daha hırsı çıkıyor. Tabii ki bizler de bunun farkındayız. Önümüzde 7 final maçı var. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz."

Öte yandan, ligin 27. haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak Gümüşhanespor'u, bu karşılaşmaya takım antrenörü Sezgin Köprülü'nün hazırlayacağı öğrenildi.

Kaynak: AA