Yeşilgiresun Belediyespor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Kulüp başkan vekili Güneş:'Çıkışımızı Banvit deplasmanında da galip gelerek devam ettirmek istiyorduk ancak başarılı olamadık'.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, Banvit maçında aldıkları mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Banvit'e 104-80 mağlup olduklarını anımsattı.

Banvit deplasmanına galibiyet için gittiklerini ancak parkeden istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını belirten Güneş, "Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmıştık ve çıkışımızı Banvit deplasmanında da galip gelerek devam ettirmek istiyorduk ancak başarılı olamadık. İyi mücadele etmemize rağmen güçlü rakibimiz karşısında kaybettik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz." diye konuştu.

Sertaç Güneş, ligin 21. haftasında 18 Mart Pazar günü Anadolu Efes'i konuk edeceklerini hatırlatarak, "Rakibimiz Türkiye ve Avrupa'nın en önemli ekiplerinden biri. Çok zor bir maç bizi bekliyor. İyi hazırlanarak saha ve seyirci avantajından da yararlanıp kazanan taraf olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA