TB2L B Grubu Açıklaması Manisa Büyükşehir Belediyespor Açıklaması 91- İzmir BŞB Açıklaması 73

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubunda mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 91-73 mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubunda 32 puanla zirvenin sahibi olan ve son 5 maçını kazanmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini 91-73’lük skorla geçerek 34 puana yükseldi ve zirvedeki yerini korumayı başardı.

Çok Amaçlı Spor Salonu’nda büyük bir taraftar desteğini arkasına alarak çıktığı maçta özellikle ilk 3 setteki başarılı oyunuyla rakibini mağlup etmeyi başaran Manisa BBSK maç sonrasında ayakta alkışlandı. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Çaylan, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ve çok sayıda basketbol sever izledi.

Salon: Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu

Hakemler: Orçun Akgül, Sinan Ertekin, Serdar Saraç

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker Türel, (1), Selahattin Akyol, (1), Zafer Sezer Alp, Melih Sevda, (16), Çağıl Topbaş, (14), Onay Yıldırım, (9), Recai Öztürk, (18), Enis Bayrak, (9), Cihad Şahin, (4), Umut Geçen, (7), Mustafa Ünlü, (6), Okan Özpamir (6)

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

İzmir Büyükşehir Belediyespor: Orhun Güngören (4), Erhan Taşlı, (19), Hasan Özay Tabak, Yiğit Emre Mirza, (11), Burak Atasever, (16), Emre Pişkin, Sinan Mete Taygan, Ateş Özkaraduman, (7), Feyyaz İrdel (8), Necabeddin Sivri (3), Berkay Dirier (5), Tamer Gürpınar

Baş Antrenör: Mustafa Ağme

1.Periyot: 16-12

2.Periyot: 28-14

3.Periyot: 30-20

4.Periyot: 17- 27

Maçın Sonucu: 91- 73 (Manisa Büyükşehir Belediyespor)

Kaynak: İHA