Spor Bakanı Aşkın Bak'tan Avrupa Şampiyonu Gündüz Ve Yiğenler'e Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Belarusun Başkenti Minsk kentinde düzenlenen masa tenisi U21 Avrupa Şampiyonası’nda Çift Erkeklerde Avrupa Şampiyon olan İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler’i kutladı.

Belarus’un Başkenti Minsk kentinde düzenlenen masa tenisi U21 Avrupa Şampiyonası’nda İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler Çift Erkeklerde Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonanın son gününde Çift Erkeklerde, İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler ikilisi, yarı final maçında Rus Konstantin Chernov ve Artur Abusev çiftini 5-11, 11-7, 11-8 ve 11-6’lık setler sonucu 3-1 yenerek adlarını finale yazdırdılar. İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler ikilisi final maçında Polonyalı Patryk Zatowka ve Marek Badowski çiftini 11-8, 9-11, 11-3, 11-9’luk setler sonucu 3-1 mağlup ederek U21 Avrupa Şampiyonu oldu. Bakan Osman Aşkın Bak, U21 Avrupa Şampiyonası’nda Çift Erkeklerde Avrupa Şampiyonu olan İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler’i bir tebrik mesajı yayımlayarak kutladı.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Belarusun başkenti Minsk kentinde düzenlenen U21 Avrupa Şampiyonası’nda Çift Erkeklerde Avrupa Şampiyonu olan İbrahim gündüz ve Talha Yiğenler’i tebrik ediyorum. Sporcularımız elde ettikleri başarı ile bizleri gururlandırdı. Türk Masa Tenisi açısından önemli olan bu başarı gelecek için de umut vericidir. Millilerimize spor yaşamlarında başarılar diliyorum ve onları yetiştiren ailelerine, antrenörlerine, yöneticilerine emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: İHA