'Şampiyonluk Yarışında Daha Çok İş Var'

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Bakır:'Süper Lig yarışında ufak bir hata pahalıya patlar. Tek hedefimiz sezon sonuna kadar liderliği koruyarak misafir olduğumuz ligden tekrar hak ettiğimiz yere dönmek'

Spor Toto 1.Lig'in 27. haftasında deplasmanda Boluspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Süper Lig yarışında hata yapmamak için çok dikkatli davrandıklarını, tek hedeflerinin sezon sonuna kadar liderliği koruyarak yeniden bir üst lige yükselmek olduğunu söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son döneminin en başarılı ekibine karşı zorlu bir mücadele verdiklerini ve 3 puanı alan taraf olduklarını belirtti.

Boluspor'un zirve yarışının iddialı ekiplerinden olduğunu ifade eden Bakır, "Maçın geneline bakıldığında rakibimizin önemli pozisyonları var. Zaman zaman zorlandığımız anlar oldu ama tecrübemizle oyunu kontrol etmeyi başardık. İstediğimiz golü bulduktan sonra işler biraz daha istediğimiz gibi gitti. Ciddi bir rakibe karşı kazanarak önemli bir avantaj sağladık." dedi.

Şampiyonluk yarışında ligde önlerinde 7 hafta ve alınabilecek 21 puanın daha bulunduğuna işaret eden Bakır, şunları kaydetti:

"Şampiyonluk yarışında daha çok iş var. Gevşemeden, sonuna kadar kovalayarak, camia olarak bütünleşerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Süper Lig yarışında ufak bir hata pahalıya patlar. Tek hedefimiz sezon sonuna kadar liderliği koruyarak misafir olduğumuz ligden tekrar hak ettiğimiz yere dönmek. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artık bu işi buradan sonra noktalamak için çok daha ciddi davranmalıyız."

Taraftarlara da seslenen Bakır, şampiyonluk yarışı veren takımın maçlarında tribünlerinin dolması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA