Mustafa Uğur Açıklaması 'Bu Galibiyeti Sezer'e Armağan Ediyoruz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, deplasmanda Akın Çorap Giresunspor karşısında aldıkları 3 puanı maç sonunda düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi.

Galibiyetin güzel olduğunu ama Sezer’in ayağının kırılmasının üzücü olduğunu belirten Uğur, “Galibiyet güzel ama üzücü tarafı da Sezer’in ayağının kırılması. Ona çok üzüldük gerçekten. Ben buradan Giresunspor taraftarına, oyuncularına da teşekkür ediyorum. İnanılmaz derecede moral motivasyon desteklediler. Bugün futbolun içinde olan özlenen tabloyu yaşadığımızı düşünüyorum” dedi.

“Oynanan oyunla değil mücadeleye kazandık” diyen Uğur, “Skora gelince maçı galibiyet üzerine planladık ama bu kadar baskı yiyeceğimizi düşünmüyorduk işin doğrusu. Özellikle müsabakanın ikinci yarısında inanılmaz bir Giresunspor baskısı vardı. Tabii bu baskıyı gol yemeden tamamlamak güzel bana göre. İkinci yarı oynanan oyun değil sadece mücadele ettiğimiz için bu maçı kazanmış olduk. Buradan oyuncularımı gönülden kutluyorum ve bu galibiyeti de Sezer’e hediye ediyorum” diye konuştu.

Sezer Özmen’in sağlık durumu hakkında da bilgi veren Uğur, “Ayağında kırık var ameliyat için İstanbul’a gidecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA