Mudanya'da Kick Boks Fırtınası

Mudanya Klas Spor öncülüğünde organize edilen ’şehitler ve gaziler Kick Boks’ turnuvası Mudanya Spor Salonunda kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Mudanya Spor Salonunda sabah başlayan müsabakalara Bursa kulüpleri yoğun ilgi gösterdi. Mudanya Klas Spor’un ev sahipliğinde başlayan turnuvaya Bursa İl Temsilcisi Zafer Akman’ın desteğiyle başladı.

Bursa Merkez ve ilçelerinden 23 spor kulübünden 450 sporcunun katıldığı müsabakalarda Full Contack, Kick Light, Kigh Kontack ve Point Fighting final müsabakalarına sahne oldu.

Turnuvaya yoğun katılımın yanı sıra Kick Boks hayranları da salonu doldurdu. Yapılan seremoni töreninde sporcular ellerinde Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde salona girerken salonu dolduran yüzlerce seyirci ayakta alkışladı.

Mudanya Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu konuşmasında sporculara başarılar dilerken, “Şu anda Afrin’de vatan savunması ve vatanımızın geleceğini tesis etmek için savaşan yiğitlerimize zafer diliyor. Sağ salim vatanlarına dönmeyi diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA