Cihan Açıklaması 'Oyunu Sonuna Kadar Mücadele İle Geri Kazanma Bizim İçin Sevindirici Oldu'

Spor Toto 1. Lig’in 27. hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1 mağlup eden Denizlispor’un Teknik Sorumlu Hamit Cihan, “Oyunu sonuna kadar mücadele ile geri kazanma bizim için çok çok sevindirici oldu” dedi.

Denizlispor sahasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2. yarıda attığı 2 gol ile mağlup etti. İlk yarıyı 1-0 yeni kapatan yeşil siyahlı ekip ikinci yarının hemen başında bir de penaltı kaçırdı. Ardından 68. ve 75. dakikalarda sahneye çıkan Mehmet Akyüz attığı 2 gol ile takımının sahadan galibiyetle ayrılmasına vesile oldu.

Maçın ardından müsabaka ile ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Cihan, kazandıkları galibiyetin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini vurguladı. Küme düşme hattında bulunan takımın ilerleyen dönemlerdeki maçlarının bu yüzden daha sert ve zorlu geçeceğine de işaret eden Cihan, “İlk devre adına 2 takım adına da gerçekten olumsuz bir müsabaka oldu. Kendi adımıza konuşmak gerekirse pozisyon üretemedik. 2 yarıya gerçekten iyi başladık ve penaltı kazandık. İlerleyen süreç içerisinde bizim için kötü olan şey 3 oyuncumuzu zorunlu sakatlıklarından dolayı değiştirmekti. Tüm bunlara rağmen, penaltı kaçırmamıza rağmen maçı isteme, arzu etme ve oyunu sonuna kadar mücadele ile geri kazanma bizim için çok çok sevindirici oldu. Bunun için mutluyuz ve oyuncularımızı bu manada kutlarız. Ne kadar mutlu olursak da olalım halen daha küme düşme hattındayız. Dolayısı ile önümüzdeki müsabakalar belki daha sert ve zor olacaktır bu yüzden o müsabakalara iyi hazırlanma bilincindeyiz. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki hafta kazanacağımız puanlar ile hızlıca ligdeki sıralamada ki mevcut yerimizden uzaklaşırız” dedi.

Kaynak: İHA