Bakan Bak, Azerbaycan İle Ukrayna Arasında Yapılan Final Karşılaşmasını İzledi

Azerbaycan’da düzenlenen Parlamentolararası Futbol Turnuvası’nda Azerbaycan ile Ukrayna arasındaki final karşılaşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da takip etti.

Azerbaycan Parlamentosu’nun kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle Bakü’de Azerbaycan, Türkiye, Ukrayna, Letonya ve Polonya’nın katıldığı Parlementolararası Futbol Turnuvası düzenlendi.

Turnuvada Azerbaycan ile Ukrayna arasında oynanan final karşılaşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rahimov ve Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov izledi. Mücadelenin başlama vuruşunu Osman Aşkın Bak ile Azad Rahimov yaptı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçerken, ikinci bölüme hızlı başlayan Azerbaycan öne geçti. Ukrayna takımı hızlı bir kontra atakla golü bularak skora denge getirdi. Mücadelenin son dakikasında Azerbaycan, ikinci golü atarak skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Azerbaycan aldığı 2-1’lik galibiyet ile turnuvada şampiyonluğunu ilan etti.

Bakan Bak, mücadeleyi takip ettikten sonra Azerbaycan’dan ayrılmak üzere havalimanına hareket etti.

Kaynak: İHA