Zeytin Dalı Lazer-Run Türkiye Şampiyonası

Organizasyon, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde başladı.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Lazer-Run Türkiye Şampiyonası, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde başladı.

Reyhanlı 11 Mayıs Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen organizasyonda, Bursa, Ankara, Malatya ve İskenderun'dan büyükler ile 11, 13, 15, 17 ve 19 yaş altı kategorilerinde sporcular mücadele etti.

Sporcular, lazer koşuda, yaş gruplarına göre 400 ile 3 bin 200 metre aralıklarında kategorilerinin gerektirdiği mesafelerde koşu ve atış gerçekleştirdi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da düzenlemeyi planladıkları şampiyonayı Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla Hatay'da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Reyhanlı'da huzurun olduğunu yerinde gördüklerini belirten Arslantaş, ''Bizi misafir eden Reyhanlılı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da organizasyonlarımızı Hatay ve ilçelerinde yapmaya devam deceğiz. Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.'' diye konuştu.

Şampiyona yarın sona erecek.

Kaynak: AA