Recep Çınar, Yeniden TSYD Konya Şube Başkanı Oldu

TSYD Konya Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Recep Çınar başkanlığa seçildi.

Recep Çınar’ın seçildiği genel kurulda Murat Dönmez, Tolga Durmaz, Selahattin Akçakaya, H.İbrahim Parlak, Mehmet Yenikaynak ve Burak Taşpınar yönetime girdiler. TSYD Konya Şube Başkanlığı’na seçilen Recep Çınar, yaptığı teşekkür konuşmasında “Tüm arkadaşlarımızla birlikte önemli projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimiz arasında birlik ve dayanışma içinde çalışarak devraldığımız bu bayrağı tüm arkadaşlarımızla ve Kulübümüzün sporcularıyla birlikte TSYD Konya Şubesi’ni daha yukarılara taşımak istiyoruz” dedi.

Genel kurula, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ömer Ersöz, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aslan ve çok sayıda spor kulübü başkanı, spor kulübü yöneticileri ve TSYD üyeleri katıldı.

Genel Kurulun sonunda, TSYD Konya Şubesi’nin altın sporcusu olan Selver Şeker’e TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir’in teşekkür mektubu ve hediye altını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından takdim edildi.

Kaynak: İHA