Bayram Bektaş Açıklaması 'Daha Üretken Olmalıyız'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, daha üretken olmaları gerektiğini belirterek, “Gol vuruşlarını sonuçlandırmada etkili olmalıyız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Grand Medical Manisaspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bayram Bektaş, daha üretken olmaları gerektiğini ifade ederek, “Belki Manisaspor kağıt üstünde kolay geçilebileceği düşünülen bir maç olabilir ama biz biliyoruz ki bu tür rakipler daha dirençli olur. İster istemez rehavete kapılıyoruz. Çok iyi oynayan bir Manisaspor vardı. Genç kadroyla geldiler. Ümraniyespor olarak sahada skora yönelik olarak biraz daha dikkatli olmalıydık. Bir takımın üstün oynadığı maçta topa sahip olma korner atma sayısı, gol girişimi orta gibi hepsine baktığımız da 2 gol var. Karşımızda daha dirençli takım olsaydı farklı olurdu. Daha üretken olmamız lazım. Gol vuruşlarını sonuçlandırmada etkili olmalıyız” şeklinde konuştu.



“Rotasyona gidemememiz bizi sıralamada bu konuma taşıdı”

Bektaş, Rangelov’un Manisaspor karşısında daha etkili olmasını beklediklerini aktararak, “Rangelov’un biraz daha formda olmasını beklediğimiz gündü bugün. Drole 2 aydır yok. Umarım milli aradan sonra döner. Oyuncu mevkiinin özelliğini taşımıyorsa başka yollar arıyorsunuz bu anlamda kadro derinliği bizi zorladı. Oyuncuların sakat ve cezalı olmasından dolayı rotasyona gidemememiz bizi fikstürde bu konuma taşıdı. Farklı konumda da olabilirdik. Şikayet etmeyeceğiz. En iyisini yapmaya çalışacağız. Kazandık mutluyuz. Çok centilmen bir maç oldu. Manisaspor’u tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA