Aytekin Viduşlu Açıklaması 'Türk Futboluna Yetiştirici Bir Manisaspor Olacağız'

Grand Medical Manisaspor Teknik Direktörü Aytekin Viduşlu, ligde geride kalan haftalarda skora bakmaksızın gençleri yetiştirmek için uğraşacaklarını ifade etti.

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Grand Medical Manisaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Ümraniyespor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabaka sonrasında Grand Medical Manisaspor Teknik Direktörü Aytekin Viduşlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güçlü rakibe karşı mücadele ettiklerini ifade eden Aytekin Viduşlu, “Güçlü ekibe karşı oynadık. Ümraniye kadro derinliği ile kaliteli oyunculara sahip ofansif oyuncuları etkili oldu. Biz Ümraniye’yi analiz ettiğimizde ofansif olarak bize sıkıntı oluşturabileceklerini ve 2. bölgede kapanıp rakibi 20-25 metrede tutup hızlı kontra ataklarla etkili olma çabası içindeydik. Kapanmayla ilgili iyi işler yaptık. Ama 1997 - 2000 doğumlu oyuncularla mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.



"Türk futboluna yetiştirici bir Manisaspor olacağız"

Deneyimli teknik direktör, ligin bitimine 7 hafta kala genç oyuncularla sahaya çıktıklarını aktararak, “Bu haftayla beraber başkanımızla görüştük değişime girdik. Futbola yetiştirici Manisaspor olarak devam edeceğiz. Doğru olan bu. Kalan 7 haftada gençlerin skora bakmak sızın fiziki ve mental anlamda geliştirip Türk futboluna sunmayı hedefliyoruz. Arkadaşlar da bunun bilincinde takım olarak da gençlerin gelişimi açısından çok mutluyuz. Sonraki haftalara umutla bakıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA