Yeni Orduspor Başkanı Zavalsız'ın Hakem Tepkisi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Orduspor'un kulüp başkanı Faruk Zavalsız, "Deplasmanda oynayacağımız Anadolu Bağcılar maçına Kocaeli hakemi atanıyor. Bu atama oldukça manidardır." dedi.

Başkan Zavalsız, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk mücadelesinin kızıştığını ve bir puanın dahi her takım için büyük önem taşıdığını söyledi.

Bu hafta takımlarının deplasmanda Anadolu Bağcılarspor ile karşılaşacağını anımsatan Zavalsız, "Ligin ikinci yarısında, gerek kendi sahamızda gerek deplasmanlarda çok iyi oynadığımız ve üç puan alabileceğimiz maçlarda bir çok penaltımız verilmediği gibi bazı gollerimiz sayılmadı. Biz buna rağmen hakem camiasını hiç karşımıza almadık ve olumsuz bir açıklama da yapmadık. Mücadelemizi dürüstçe ve hakkımızla yürütüyoruz." dedi.

Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini Darıca Gençlerbirliği'nin, Kocaeli ilini temsil ettiğini anlatan Zavalsız, "Bizim deplasmanda oynayacağımız Anadolu Bağcılar maçına Kocaeli hakemi atanıyor. Bu atama oldukça manidardır.

Bizim maçımıza Kocaeli bölgesinin hakeminin atanması her ihtimali akla getirdiği gibi, hakem verdiği veya vermediği kararlarla tartışmaya açık olacaktır. Merkez Hakem Kurulu'nun bu atamasını esefle karşılıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA