TÜFAD Mersin Şubesi'nde Genel Kurul Süreci Başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İçel Şubesi’nde genel kurul sürecine girilirken, kentin önde gelen teknik adamları ve yöneticilerinden mevcut Başkan Mesut Bilir’e destek geldi. Bilir’in yeniden aday olması konusunda TÜFAD’ı ziyaret eden heyet, birlik ve beraberlik çağrısında da bulundu.

TÜFAD İçel Şubesi’nde genel kurul süreci başladı.

Daha önce aday olmayacağını yakın çevresi ile paylaşan mevcut Başkan Mesut Bilir’e kentin önde gelen teknik adamları ve spor yöneticilerinden ikna turu başladı.

Hayata geçirdiği sosyal projeler, antrenör kursları ve etkinlikler ile takdir toplayan, dernek binasını yenileyerek TÜFAD’a yakışır bir mekanı derneğe kazandıran Bilir’e her kesimden destek gelmeye başladı.

Son olarak İçel idmanyurdu Teknik Direktörü Nasır Belci, Kulüp Sportif Direktörü Levent Arıkdoğan, Tarsus idmanyurdu eski Başkanı İsmail Akdağcık, İçel İdmanyurdu ve İçel sporuna yıllarını adamış Memduh Özbalta, Mehmet Ali Karakuş, Ayhan Öz, İsa Ömür, Ayhan Gök, Erol Kuşak, onursal menajer Hacı Bayram Birinci, eski FİFA Hakemi Vedat Yüksel ve Hüseyin Günaydın’ın bulunduğu bir heyet Başkan Bilir’i ziyaret ederek,yeniden aday olması konusunda destek oldu. Heyet ayrıca camiaya birlik ve beraberlik konusunda çağrıda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilir ise “Derneğimizin ve teknik adamlarımızın daha iyi koşullarda hizmet görebilmesi açısından ben ve yönetimim göreve geldiğimiz günden bu güne kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmaların da karşılığını bu şekilde almak bizleri gururlandırmaktadır. Aday olmam konusunda net bir karar almamıştım. Hatta aday olmamayı bile düşünüyordum. Ancak kent sporuna hayatlarını adamış, TÜFAD’a büyük emekleri olmuş bu kişileri kırmak ve onları yarı yolda bırakmak da bize yakışmaz. Kendilerine bizlere karşı göstermiş oldukları güven ve destekten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA