Güldeniz Önal Açıklaması 'Öncelik Finale Çıkmak'

Eczacıbaşı VitrA’nın başarılı voleybolcularından Güldeniz Önal, Avrupa’da önceliğin finale çıkmak olduğunu belirterek, sonra da kupa ile evlerine dönmek istediklerini söyledi.

2018 CEV Kupası çeyrek final ikinci maçında Eczacıbaşı VitrA, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda karşılaştığı Rus ekibi Yenisei Krasnoyarsk’ı setlerde 3-0 yenerek yarı finale çıktı. Turuncu-beyazlıların başarılı voleybolcularından Güldeniz Önal, İhlas Haber Ajansı muhabirine kupa ve hedefler hakkında açıklamalarda bulundu. Yenisei ile Rusya’da zor bir maç oynadıklarını söyleyen Güldeniz, “Orada zor bir yolculuk geçirdik. 3-1’lik avantajlı bir skorla dönmüştük. Buradaki maçta da bunu en iyi şekilde kullandık. Temiz bir skor oldu. İyi başladık, ikinci sette ara açıldı. 2-0’dan sonra rahatladık. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki her maç zor. Buraya kadar geldiler, kuvvetli takımlardır. Biz de elimizden geleni göstereceğiz. Sonra finale ondan sonra da evimize inşallah kupa ile döneriz” diye konuştu.



“Finale kadar hep motivasyonlu olmamız gerekiyor”

Bu sezon antrenör ve oyuncular olmak üzere geçen seneye göre birçok değişiklik olduğunu belirten Güldeniz Önal, “Eczacıbaşı köklü bir kulüp. Bunu herkes biliyor. Her sene yatırım yapan bir kulüp. Bu sene de bu tuttu. Oyuna kim girerse girsin elinden gelen her şeyi yapıyor. Antrenmanlarımız güzel geçiyor. Şu an elimizde hiçbir şey yok. Finale kadar durmadan çalışıp, hep motivasyonlu, konsantre bir şekilde olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.



“Faruk Eczacıbaşı’nın desteğini her zaman hissediyoruz”

Başkan Faruk Eczacıbaşı’nın desteğini her zaman hissettiklerini vurgulayan başarılı voleybolcu, “Her maçımıza geliyorlar. Manevi olarak çok büyük destekleri oluyor. Onlar da sonuçta şampiyonluk istiyor. İnşallah biz de onlara kupayı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA