Manisa Büyükşehir Belediyespor Gol Çalıştı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Cumartesi günü deplasmanda Ofspor’a konuk olacak olan lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklarda sona doğru gelindi.

Deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bugün yapılan antrenman ile devam etti. Yeşil-beyazlı ekip, düz koşu ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenmanda 5’e 2 pas ve gol çalışması yaptı. Ufukhan Bayraktar takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Cihan Avcu ise antrenmanda yer almadı. Yarın sabah havayoluyla Trabzon’a gidecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, burada kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayacak. Trabzon’da yapacağı antrenman ile hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni bir galibiyetler serisini Ofspor maçında başlatmanın hesaplarını yapıyor.

3 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanacak olan Ofspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor mücadelesini Sait Tuzcu yönetecek. Tuzcu’nun yardımcılıklarını ise Birtan Yavuz ve Yunus Doğan yapacak.

Kaynak: İHA