Kartepe'den Mehmetçiğe Destek

KOCAELİ – Kartepe’li kadınlar, Afrin’de mücadele eden Mehmetçiklere göndermek için birlikte hazırladıkları kışlık giyim eşyalarını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teslim ettiler.

Sınırlarının güvenliği için başlatılan operasyonda mücadele eden Mehmetçiklere Türkiye’nin her yerinden destek yağmaya devam ediyor. Destek kapsamında bir araya gelen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar, Kartepe Belediyesi’nin destekleri ile Afrin’de süren operasyonda görev alan Mehmetçikler için atkı, bere, çorap, havlu, mendil hazırladılar.

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Kadınlar Kulübü üyelerinden Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Sevgi Subaşı, Sabahat Sezer, Elif Sezer, Muradiye Kırcı, Sevgi Kırcı, Songül Üçüncü, Dilber Candır, Salime Karadeniz’in öncülüğündeki ev kadınları tarafından hazırlanan atkı, bere, çorap, havlu ve mendil cepheye gönderilmek üzere Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teslim edildi.

Kartepe’de kadın olmanın ayrıcalıklı olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kadınlar Kulübü üyelerimiz Afrin’de vatanımızın birliği ve beraberliği için canı pahasına mücadele eden Mehmetçiklerimize gönüllerinden gelerek çeşitli eşyalar hazırladılar. Kadınlarımızla her zaman gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Afrin’de mücadele eden Mehmetçiklere destek olmak için Kartepe Belediyesi KAR-MEK ve Kadın Spor Merkezi öğrencilerinin de çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA