İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkan Kutlu'yla Bir Araya Geldi

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı yöneticileri, takıma verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı yöneticileri, kurulduğu günden bugüne hep yanlarında olan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Kutlu’yu makamında ziyaret eden Adıyaman Belediyespor Genel Direktörü Mehmet Yıldırım ile Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zafer Taştan, takımın elde ettiği başarılarda Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun çok büyük katkısı olduğunu söyledi.



Desteklerinizden dolayı Kutlu’ya teşekkür eden yöneticiler,takımın bundan sonraki hedefinin Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu da söyledi ve önümüzdeki yıllarda bu hedefe ulaşmak istediklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise elde ettikleri başarıdan dolayı takımı kutlayarak, “İnşallah bundan sonra da hep beraber yeni başarılara imza atacağız” dedi.

Kaynak: İHA