Deniz Çoban'dan MHK'ya yanıt

Deniz Çoban'ın dünkü yazısıyla ilgili kendisine cevap veren MHK hakkında bir yazı kaleme aldı.

Deniz Çoban'dan MHK'ya yanıt
Fanatik gazetesi yazarı Deniz Çoban hakemlere verilen puanların gözlemciler tarafından değil, MHK (Merkez Hakem Kurulu) Başkanı Namoğlu tarafından verildiğini iddiasına ortaya atmıştı.

MHK Yusuf Namoğlu'ndan cevap gecikmemiş 'Hakem ve gözlemci atamalarına yönelik hiçbir deneyimi ve birikimi olmayan yazarın yazısındaki tüm değerlendirmeleri sübjektif, anlamsız ve gerçek dışıdır” açıklaması gelmişti. Ayrıca yapılan açıklamada hukuki işlemlerin başlatıldığı ifade edilmişti.

NAMOĞLU'NA SESLENİYORUM

Deniz Çoban bugünkü yazısında iddialarının arkasında duruken şu ifadeleri kullandı;

Namoğlu'nun şahsım için yaptığı açıklamayı dikkatle okudum. Açıklama değişik medya kuruluşlarına mail yoluyla yapılmış. TFF sitesi yerine bu yolun seçilmesi, TFF'nin arkasında olmadığını gösteriyor.

Bir adım ileri gidiyorum

Bu açıklama; Yunus Yıldırım'ın 70 maçın hiç birisine atanmadığı süreçte 5 maça giden gözlemcilerin olduğu gerçeğini inkâr etmiyor. Neyi yalanlıyor anlamadım. Hakemi değiştirdiğiniz de gözlemci raporlarını yönlendirdiğiniz de gerçek. Bir adım ileri gidiyorum. Seminerde tüm gözlemcilere: “Not verirken sıkıntı yaşadığınız pozisyonlar olursa, açıp bana sorarsınız” diyen de sizsiniz! Kasımpaşa-Alanya maçı sonrası gözlemci notuna müdahale edip, başarısız maç çıkartan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'yu Giresun-Fenerbahçe maçına atadığınız da gerçektir. Namoğlu'na sesleniyorum...

Bedeli ne olursa olsun!

Sizin de gerçekliğinden şüpheniz olmayan konuları kaleme alıyorum. İftira yok! Bana hukuki süreci başlatacağınızı söylüyorsunuz. İnanın beni çok mutlu edersiniz. Zamanında sizinle çalışmak istemeyen Yıldırım Demirören için: “Onu iyi tanırım. İlkelerim ve şartlarım ona uymaz” demiştiniz. Sevgili Zekeriya Alp onuruyla istifa edip TFF'nin ön kapısından çıkar çıkmaz, arka kapıdan girmiştiniz. Hatırlatayım! Benim de sizin gibi ilkelerim var! Fakat sizinkilerden çok farklı. Doğru bildiğimi söylemekten çekinmem. Bedeli ne olursa olsun...