Bilecikli Sporcular Avrupa İlkleri Arasına Girdi

İstanbul’da gerçekleştirilen 6. Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Şüheda Yangın Avrupa 3’üncüsü olurken, Azra Özok ise Avrupa 5’incisi oldu.

Bilecik’i sporun birçok branşında başarıyla temsil eden Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, bu kez taekwondo sporunda Bilecik’e iki büyük başarı ile döndü. 6-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen ve bin 10 sporcunun katıldığı şampiyonada; Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Şüheda Yangın Avrupa 3’üncüsü olurken, Azra Özok ise Avrupa 5’incisi oldu.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik adına büyük bir sevincin yaşandığı başarı hakkında yaptığı değerlendirmede, “6-9 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada; Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Şüheda Yangın Avrupa 3’üncüsü olurken, Azra Özok ise Avrupa 5’incisi oldu. İlimiz ve sporumuz adına büyük sevinç yaşamamızı sağlayan sporcu kardeşlerimiz ile Antrenörümüz Alper Bayraktar’ı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA