Başkan Şirin'den Kadın Futbol Takımına Destek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımına moral amaçlı düzenlenen yemeğe katılarak, genç futbolculara destek verdi.

Oynadığı 3. Lig’de ikinci sırada bulunan Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı için oynayacakları zorlu karşılaşmalar öncesinde moral yemeği düzenlendi.

Orta Park Restoran’da düzenlenen yemeğe Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Basın Danışmanı Aylin Askingil, antrenör Kadir Akagündüz,antrenör yardımcısı Ayşe Savaş ile kadın futbol takımının futbolcuları katıldı.

Hasan Hüseyin Coşkun’a yemeğin düzenlemesinde verdiği destekten dolayı teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Kadın futbol takımımız ligde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bir yıl içerisinde geldikleri konum çok iyi. Bir yılda 3. Lig’den 2. Lig’e yükselme adına iyi bir başarı yakaladılar. Şu an ligde ikinci sıradalar ama sezon sonunda onlardan şampiyonluk bekliyorum. Bizler Turgutlu’yu daha öncede söylediğimiz gibi bir spor kenti yapmak için çalışıyoruz. Gençlerimizi spor yapmalarının yanında derslerde de başarısı çok önemli. Genç kardeşlerimizde her ikisini de başarıyla götürüyorlar. Ben genç sporcu kardeşlerimize inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Takımdaki ivmenin Turgutlu’daki bir ihtiyacı karşıladığının göstergesi olduğunu vurgulayan Başkan Şirin, şöyle konuştu: “Bugün baktığım tabloda ‘iyi ki bu yola girilmiş, iyi ki böyle bir takım kurulmuş’ diyoruz. Bu anlamda antrenörlerimizi ve takıma destek olan herkesi tebrik ediyorum. Masanın etrafında olan genç kardeşlerimi azimlerinden dolayı ayrıca kutluyorum. Geçmişte bir dönem futbol oynayan biri olarak sizlere her daim tavsiyem spora sarılmanızdır. Çünkü ailelerin de spora olan yaklaşımındaki olumlu değişim bugün bu güzel tabloyu oluşturuyor, sahada sizlere önemli bir özgüven veriyor. Diğer yandan en önemli nokta da sizlerin sağlığınız ve kötü alışkanlıklardan uzak durmanızdır. Futbolu profesyonel anlamda yaptığınızda da bu bu alandaki avantajlarından yararlanabilirsiniz. Skor ne olursa olsun önemli olan kendi hayatınız ve gelişiminiz. Bu bir okulsa bu okulda başarılı olmanız size artı yazacaktır” dedi.

Yemek sonunda kızların isteğini kırmayarak özçekim yapan Başkan Şirin, keyifli geçen yemek için ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: İHA