Başkan Naif Dünek Güven Tazeledi

8. Olağan genel kurul kongresini gerçekleştiren Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Naif Dünek yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek binasında yapılan kongrenin divan başkanlığını Mehmet Teker yaparken, kongreye İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, MASDER Başkanı Mehmet Güneş, Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Korkut, hakemler, dernek üyeleri ve misafirler katıldı.

Tek liste halinde girdiği genel kuruldan yeniden başkan olarak çıkan Naif Dünek, yaptığı konuşmada., “Dernek bünyesinde hizmet veren değerli arkadaşlarımız özverili bir şekilde görevlerini en iyi şekilde yerine getirmenin azmi içerisindeler. Derneğimiz 18 yıl içerisinde gözle görünür bir aşama kaydetmiştir. Bunun sonucunda isteklerimiz cevap bulmaktadır. Derneğimizin bu duruma gelmesinde, birlik ve beraberlik içerisinde olmamız başlıca etkendir. Memleketimizin içinde bulunduğu ekonomik koşulları bilmekteyiz. Bu koşullar nedeniyle saha komiserlerinin görev ücreti 29 TL’dir. Az olmasına karşın görev anlayışımızda hiçbir değişiklik olmamaktadır. Derneğimizi temsil eden üyelerimiz toplum içindeki tutum ve davranışlarımız kadar kılık, kıyafetimizle toplum içerisinde saygın bir duruma gelmiş durumdayız. Dernek binamızda yapmış olduğumuz 8. genel kurulumuzda beni yeniden başkanlığa layık gören arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görev aldığım günden bugüne görev anlayışımız neyse bundan sonra da aynı sorumluluk ve anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Şube başkanlığımın yanı sıra aynı zamanda Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezin yönetim kurulundaki görevimde devam etmektedir. Burada derneğimizi, genel merkez nezdinde ilimizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etme adına elimden geleni yapma gayreti içerisinde olmaya devam edeceğim” dedi.

Tek liste halinde yapılan 8. genel kurulda Naif Dünek yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda Eyüp Öztürk, Nöyfel Metin Aksu, Alaettin Kara ve Mehmet Ali Kaygusuz yer aldı.

Kaynak: İHA