Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Sahaya Çıkıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1’nci ligi takımlarından 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. Ligin ikinci yarısının ilk maçında 11 Şubat Pazar günü Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda Fatih Vatanspor Kadın Futbol takımını ağırlayacak olan Döşemealtı Kadın Futbol takımında hedef mutlak galibiyet.

Lige verilen arada Azerbaycan ve Romanya Milli takımları ile karşılaşan Kırmızı-Siyah-Beyazlı ekip Azerbaycan A Milli Kadın Futbol takımıyla yaptığı 3 maçın ikisini kazanırken birinde sahadan beraberlikle ayrıldı. Ardından Romanya Kadın Milli Takımıyla iki maç oynayan kadın futbol takımı iki maçı da kazandı.

4 Sakat var

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ikinci yarının ilk maçına çıkacak olan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımında sakatlıklar can sıkıyor. A takım kadrosunda yer alan Tamara, Cansu, Büşra ve Ayşenur’un sakatlıkları sürerken genç futbolcuların bu karşılaşmada forma giyemeyecek olmaları teknik patron Türk’ün kadro kurmakta zorlanmasına neden oluyor.

Türk: “Taraftarlarımızı bekliyoruz”

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, Fatih Vatanspor maçının kendileri için ligin en önemli maçı olduğunu söyledi.

Türk, “Lige çok iyi hazırlandık. Kısıtlı kadromuzda sakatlıkların oluşması bizi oldukça zora soktu. Ancak biz sezonun ilk maçında iyi futbolumuzu skora yansıtarak bu maçı mutlak kazanmak istiyoruz. Yeni bir süreci yaşıyoruz ve bu süreci başlangıç olarak kabul ederek en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Tüm taraftarlarımızı bizi desteklemek üzere tribünlerde görmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA