Muş Yağmur Spor Kulübü Grup Lideri Oldu

Muş’ta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genç Kızlar 17-18 yaş kategorisinde mücadele eden Yağmur Spor Bayan Futbol Takımı, grup lideri olarak Play-Off’a yükselme başarısı gösterdi.

Muş’ta Erzurum Spor ve Alparslan Spor Kulübü Bayan Futbol takımlarını yenerek grubu birincilikle bitiren Muş Yağmur Spor Bayan Futbol Takımı, kendi kategorisinde liderlik başarısı gösterdi. Şampiyonluğun ardından Ağrı Dicleaslan Spor Kulübü ile çeyrek final Play-Off maçına çıkacak olan Yağmur Spor Bayan Futbol Takımı, tarafsız bir sahada Muş’u temsil edecek.

Deplasmana gideceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Haldun Bayrak, Muş Yağmur Spor Bayan Futbol Takımı olarak Muş için çok güzel şeyler yaptıklarını söyledi.

Muş’u her gittikleri yerde onurla, gururla temsil ettiklerini ifade eden Bayrak, "Kızlarımız futbol sayesinde beden eğitimi öğretmenliği, spor yöneticiliği ve antrenör bölümünü okuyorlar. Şu ana kadar 22 kızımız futbol sayesinde çeşitli illerde üniversite okuyorlar. Bu yıl da 6 sporcum BESYO bölümüne aday olacaklar. Biz yetkililerden valimizden, milletvekilimizden, belediye başkanımızdan ve Muşlu iş adamlarımızdan yardım bekliyoruz. Bu kızlarımız grup bölge şampiyonu oldular. Biz öyle çok paralar istemiyoruz. Muş’umuzun tek yirmi beş kuruşunu da boşa harcamak istemiyoruz. Bizlere yapılan yardımlar layıkıyla yerine ulaşıyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu hafta sonu Ağrı’ya lig maçımıza gideceğiz, çok zor şartlar altında gideceğiz. Neden bu kızlarımıza yardım edilmiyor, bu kızlarımız şampiyon oldular, lig maçlarımız devam ediyor. Batman’dan, Hakkari’den, Ağrı’dan, Bitlis’ten, Adana’dan, İçel’den transfer sporcularımız var. Bunların konaklamaları, yeme içmeleri, cep harçlıklarını hep kendim karşılıyorum. Yetkililerin bu kızlarımıza yardım etmelerini istiyorum. Muş’un sporuna 41 yılımı verdim, birçok spor branşında başkanlık, yöneticilik yaptım, ama şunu söyleyebilirim devletimin vermiş olduğu tek yirmi beş kuruş bile olsa boğazımdan haram gitmedi ve gitmez, bunu herkes biliyor. Kendi maaşımı bile spora harcayan biriyim, Muş’umu seviyorum, sporu seviyorum" dedi.

Kaynak: İHA