Fenerbahçe bileti kaptı! Yarı finalde dev eşleşme

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında evinde Giresunspor'u yine aynı skorla geçti ve yarı finale yükseldi..

Fenerbahçe bileti kaptı! Yarı finalde dev eşleşme
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor'u 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Deplasmandaki ilk maçı da aynı skorla kazanan sarı-lacivertli ekip, yarı finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Spor Toto 1. Lig takımlarından Akın Çorap Giresunspor'u eleyen Fenerbahçe, Beşiktaş ile eşleşti.

Deplasmanda rakibiyle yaptığı ilk maçı 2-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, Giresun temsilcisini Ülker Stadı'nda konuk etti. Müsabakanın 13. dakikasında Boubacar Dialiba Diabang'ın golüyle geriye düşen Fenerbahçe, Muhammed Samed Karakoç'un 19, Aatıf Chahechouhe'nun 37. dakikadaki golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Fenerbahçe bileti kaptı! Yarı finalde dev eşleşme

Düşük tempoda oynanan ikinci yarıda iki takım da gol pozisyonu üretmekte zorlanırken, karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Fenerbahçe bileti kaptı! Yarı finalde dev eşleşme

Adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe, çeyrek finalde Gençlerbirliği'ni eleyerek yarı finale çıkan Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Fenerbahçe bileti kaptı! Yarı finalde dev eşleşme

Yarı final ilk maçları, 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanş müsabakaları ise 17-18 veya 19 Nisan'da oynanacak.

FENERBAHÇE 2-1 GİRESUNSPOR

STAT: Ülker
HAKEM: Koray Gençerler
SAAT: 20.30
YAYIN: A SPOR

FENERBAHÇE: Kameni, Şener, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Dirar, Oğuz Kağan, Elif Elmas, Samed Karakoç, Aatif, Fernandao
YEDEKLER: Volkan, Erten, Isla, Mehmet, Alper, Batuhan, Valbuena, Serhat, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR: Anıl, Aykut, Abdülkerim, Onur, Dodo, Recep, Hüsamettin, Muhammet, Ahmad, Sinan, Dialiba
YEDEKLER: Ahmet, Çağlar, Caner, Hakan, Volkan, Fatih, Almeida, Korkishko, Batuhan, Murat
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kurt

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor ile karşılaşıyor.

Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyet ve beraberlik ile 1-0 mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Maç, 2-1 Akın Çorap Giresunspor'un üstünlüğüyle sona ermesi durumunda uzatmalara gidilecek.

Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'u 6-0 ve 4-1'lik skorlarla yenerek, son 16 turuna yükseldi. Bu turda da Spor Toto 1. Lig takımı İstanbulspor ile eşleşen Fenerbahçe, rakibini 2-0 ve 1-0 yenerek, çeyrek finale çıktı.

Sarı-lacivertli takım, çeyrek final ilk maçında Akın Çorap Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.