Çorlu'dan Milli Takıma

Çorluspor 1947’de forma giyen Efe Birinci, 14 yaş ve altı Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağırıldı.

14 yaş ve altı Milli Futbol Takımı’nın Makedonya ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu belli oldu. Milli takım aday kadrosunda Çorluspor 1947’de forma giyen Efe Birinci’nin de ismi yer aldı. 14 yaş ve altı Milli Takımı’nın bölge karması seçmelerinin ve çalışmalarının Çorlu’da gerçekleştirildiğini kaydeden Milli Takımlar Tekirdağ Sorumlusu Şenol Doğramacı, hemen her yıl milli takıma bir sporcu kazandırdıklarını kaydetti.

Daha önce de Çorlu’dan amatör milli takıma futbolcu kazandırdıklarını vurgulayan Doğramacı, "Çalışmaların karşılığı ortaya çıkmaya başladı.

Bu emeklerin meyvesini milli takıma oyuncu göndererek alıyoruz. Bu çalışmaların yapılması sırasında bizlere destek veren Milli Takımlar Trakya Sorumlusu Kamil Doygun’a teşekkür ediyoruz" dedi.

Çorluspor 1947 sporcusu Efe Birinci’nin de yer aldığı U-14 Milli takımının aday kadrosu Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yayınlandı. 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Antalya Belek’te kampa girecek U-14 milli takımı 13 ve 15 Şubat 2018 tarihlerinde Makedonya U-14 milli takımı ile iki hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: İHA