Banvit-SIG Strasbourg Maçının Ardından

Banvit Başantrenörü Filipovski: ''Sakatlık durumu olmadan tam kadro ilerlersek eğer şampiyonlar liglerimizin çok daha uzun olacağını söyleyebilirim'' SIG Strasbourg Başantrenörü Collet: ''Savunma ve hücumda müthiştik. Takımımı tebrik ediyorum''

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 14. haftasında sahalarında 80-63 yenildikleri SIG Strasbourg maçına ilişkin ''Sakatlık durumu olmadan tam kadro ilerlersek eğer şampiyonlar liglerimizin çok daha uzun olacağını söyleyebilirim.'' dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibin çok atletik ve iyi hücumculardan kurulu olduğunu bildiklerini söyledi.

Maçta kötü bir günde olduklarını belirten Filipovski, ''Grup aşamasında genel olarak bence iyi performans sergiledik. Sakatlık durumu olmadan tam kadro ilerlersek eğer şampiyonlar liglerimizin çok daha uzun olacağını söyleyebilirim.'' diye konuştu.

SIG Strasbourg Başantrenörü Vincent Florent Antoine Collet ise kazanmak zorunda olduklarını maçı kazanmayı başardıklarını dile getirdi.

İki takım arasında büyük fark olmadığını ifade eden Collet, ''Kazanmasaydık eğer, elenme durumumuz vardı. Çok iyi bir ilk yarı oynadık. Genel olarak da çok iyiydik. Savunma ve hücumda müthiştik. Takımımı tebrik ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA