'Asıl Amacımız Konyaspor'a Oyuncu Yetiştirmek'

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, asıl amaçlarının Atiker Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu belirtti.

Ay, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 maçta 5 puan topladıklarını ve takım olarak ilk yarının son haftalarında yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini kaydetti.

Türkiye’nin en genç kadrosuna sahip olduklarına işaret eden Ay, şunları kaydetti:

"Türkiye liglerinin en genç takımı ile bir yandan geleceğe oyuncu hazırlarken, şampiyonluk kovalayan birçok kulüple yarışıyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız sezon öncesi hazırlık kampı ile yine uzun süreli seçmelerimiz olacak. Son 9 maçta sadece bir kez yenildik ama unutulmasın ki asıl amacımız Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek. Takımımız ligin ilk yarısında yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Oynanan her maçta futbol kalitesinin ve becerisinin üzerine koyarak devam eden bir futbolcu topluluğumuz var. Liglerin en genç takımı olmamızın yanı sıra bitmek bilmeyen enerjileri ile rakiplerinin korkusu olmayan başaran bir yapıya sahip olduk. Yakaladığımız çıkış inşallah devam edecek."

Ay, herkesin takdirini kazanan bir oyun yapısına sahip olduklarını dile getirerek, şunları ifade etti:

"Konyaspor’un geleceğini oluşturacağına inandığımız bu ekip, en zorlu deplasmanlarda bile yılmadan mücadelesini verdi. Vermeye de devam edecek. Biz bir alt yapı takımıyız. Ligde varlığımızı sürdürmenin yanında yetiştireceğimiz oyuncularla A takımımız olan Atiker Konyaspor’a oyuncu desteği sağlayabilmenin uğraşı içindeyiz. Gerek kendi alt yapımızdan yetişen, gerekse gurbetçi gençlerimiz arasından bulup getirdiğimiz oyuncularımız zaman içinde bizim bu hayalimizi gerçekleştirecekler."

Kaynak: AA