Başarılı Sporcular Altınla Ödüllendirildi

Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, başarılı sporcuları makamında ağırlayarak altınla ödüllendirdi.

Türkiye Tekvando Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 24-28 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılan Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonasında 49 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Gizem Ongun ile Edirne'de yapılan Balkan Tekvando Şampiyonası'nda 54 kiloda üçüncü olan Bora Yüksel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genç, "Her şampiyonadan sporcularımızın başarı ile dönmesi Ordu'da spor adına bir şeylerin değiştiğinin göstergesidir. Alt yapıdan yetişen sporcu sayısını artırmak bu başarıların en önemli nedenlerinden biridir." dedi.

Tekvando'da da sporcu sayısının 2 yıl içinde bin 600'e çıktığı bilgisini veren Genç, şöyle devam etti:

"Özellikle antrenörlerimizin özveri ile çalışması bundan sonra başarılarımızı daha da artıracaktır. Sporcularımızın başarıya ulaşmasının en büyük yardımcıları şüphesiz antrenörlerdir. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile sporcularımıza güzel imkan ve olanaklar sunmaya devam edeceğiz. Yeter ki onların hedefleri büyük olsun. Avrupa ve Dünya şampiyonaları ile Olimpiyat oyunlarında ülkemizi başarı ile temsil edecek gençler yetiştirmek zorundayız."

Genç, daha sonra sporcuları cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Kaynak: AA