Başkan Kale'den Spora Destek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede faaliyet gösteren Sandıklıspor, Acarlar Güneşspor ve Yazıderespor’a malzeme desteğinde bulunurken, bu takımların deplasman müsabakaları için de ulaşım sözü verdi.

Spor ve sporcuya verdiği destekle adından sıkça söz ettiren İncirliova Belediyesi, 2017-2018 futbol sezonu öncesi ilçesini 2. Amatör Küme’de temsil edecek kulüplere de malzeme desteğinde bulundu. Sandıklıspor, Acarlar Güneşspor ve Yazıderespor temsilcilerini makamında ağırlayan Başkan Gürşat Kale törende takımlara forma ve sportif malzemeleri takdim ederken, deplasman maçları için de araç desteğinde bulunacağını söyledi.



Göreve geldikleri 30 Mart 2014 tarihinden bu yana ilçe genelindeki tüm sportif faaliyetleri desteklediklerini vurgulayan Başkan Kale; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan ve onların gelişimlerine katkı sağlayan tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman kendilerine destek vermeye devam edeceğiz. Gelecek sporla spor da gençliğimizle güzelleşecektir” dedi.

Kaynak: İHA