Ayvalık'ta Dostluk Maçı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Yunanistan'ın Midilli Adası takımlarından Pallasviakos'un vetaran futbol takımı ile Ayvalıkgücü Belediyespor'un veteranları dostluk maçı yaptı.

Ayvalık Belediyesi'ne ait Sarızeybek Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen halı saha karşılaşmasında Pallasviakos veteranları, Ayvalıkgücü Belediyespor vetaran takımını 3-2 mağlup etti.

Maç sonrasında Yunan sporcular beraberlerinde getirdikleri gıda ve ihtiyaç malzemelerini ilçedeki yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere Ayvalık Şefkat Evleri Derneği yetkililerine teslim etti.

Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı, dostluk maçının organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Derneğimizin bünyesindeki ihtiyaç sahibi yoksullar için bir futbol maçı organizasyonu yaptılar. Yunan ekip karşılaşmaya beraberinde getirdikleri gıda ve erzak paketleriyle geldi. Kendilerine müteşekkirim." dedi.

Pallesviakos'un Onursal Başkanı Yorgos Ampelikiotis ise bundan sonra yapılacak maçlarda da yine yardımlaşmanın ön planda olacağını vurguladı.

Kaynak: AA