Osman Özköylü Açıklaması 'Ümraniyespor Takımı Kollanıyor'

Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Ümraniyespor mücadelesinde net penaltılarının verilmediğini ifade ederek, “Çok net söylüyorum Ümraniyespor kollanıyor” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında Adanaspor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’a 1-0’lık sonuçla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıkların ifade eden Özköylü, “Açıkçası beraberliğe dahi üzüleceğimiz maçta mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Lider karşısında deplasmanda net pozisyonları gole çeviremediğimiz maçta saçma sapan bir pozisyon gol olabiliyor. Rakibe bu fırsatları vermeyeceksiniz. Çok önemli pozisyonlar yakaladık. Futbolun doğrusunu söylersek bugün sahada daha iyi olan takım bizdik. Bunu yakaladığımız pozisyonlarla gördük” şeklinde konuştu.



"Ümraniyespor takımı kollanıyor"

Deneyimli çalıştırıcı, Ümraniyespor’un hakem tarafından kollandığını ifade ederek, “Rakibin 3 pozisyonu var. İkisini hakem verdi. Bunu çok net söyleyebilirim verilen çok kritik kararlar var. Uche’nin pozisyonu net penaltıydı. Çok net söylüyorum Ümraniyespor takımı kollanıyor. Aynı pozisyon rakibimizde olsaydı penaltı verilmişti. Yakaladığımız pozisyonları atamamamızın cezasını çekiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum bu şekilde devam edersek play-off şansımızın devam edeceğini umuyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA