Beşiktaş'tan Aile Eğitim Semineri

Kulüp yönetim kurulu sözcüsü Albayrak:'14 yabancı kuralı bir gün bitecek, bunun için uğraşıyoruz. Beşiktaş'ın 11'inde en az 8 çocuğumuzun olduğu günleri hayal ediyoruz'

Beşiktaş Kulübünün, Türk sporuna geleceğin yıldızlarını kazandırmak üzere hayata geçirdiği Beşiktaş Futbol Akademinin ilk aile eğitim semineri gerçekleştirildi.

Vodafone Park'ta gerçekleştirilen seminere siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu sözcüsü ve altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, eğitmenler ile altyapı oyuncuları ve aileleri katıldı.

Seminerde konuşan Albayrak, Beşiktaş'ın büyük başarılarını altyapısından yetişen evlatlarıyla kazandığını belirterek, "Belki ilk defa aile eğitim semineri düzenlendi. İyi bir sporcu, iyi bir insan, ülkemize ve Beşiktaş'ımıza katkı sağlayacak çocukları yetiştirmek istiyoruz. Akademi olarak burada kendimize yeni bir vizyon çizdik. Bu toplantının amacı, değerli arkadaşlarımın sizlere tavsiye ve önerilerde bulunması içindir. Yarın bu akademiden Beşiktaş A Takımı'nda oynayacak çocuklarımızın çıktığını görmek istiyoruz." diye konuştu.

Beşiktaş'ın hedefleri ve vizyonu bulunan bir kulüp başkanına sahip olduğunu kaydeden Metin Albayrak, "Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da oldu. Yönetime ilk geldiğimizde kimsenin hayal edemediği büyük başarılara ulaştık. Kimsenin hayal edemediklerini yaptık. İmkansız diye bir şey yok. 14 yabancı kuralı bir gün bitecek, bunun için uğraşıyoruz. Beşiktaş'ın 11'inde en az 8 çocuğumuzun olduğu günleri hayal ediyoruz. O gün, bir gün gelecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA