AESOB Başkanı Dere'den Antalyaspor'a Destek

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalyaspor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bulut'u ziyaret etti.

Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, Antalya Motorsiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacılar Odası Başkanı Bayram Dal, Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, AESOB Genel Sekreteri Mehmet Işıldağ ile Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bulut'a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekleşen ziyarette, AESOB Başkanı Dere ve beraberindeki heyet, Bulut, Asbaşkan Şefik Öz ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile tesisleri gezdi.

Antrenman sahasında futbolcularla da tanışan Dere, "Antalyaspor bizim şehrimizin en önemli ortak değeridir. Antalyasporumuza ve Cihan Bulut'a her zaman destek olacağız. Her zaman yanında olacağız. Türk futbolunun çok önemli ve değerli isimlerinden biri olan Hamza hocamızın Antalyasporumuzu layık olduğu yere taşıyacağından hiç kuşkumuz yok." diye konuştu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, antrenman öncesi futbolculara baklava ikram etti.

Kaynak: AA