15. Uluslararası Golf Mad Pro-Am Turnuvası

25 ülkeden 204 sporcunun katıldığı turnuva, ödül töreniyle sona erdi.

Antalya'da düzenlenen 15. Uluslararası Golf Mad Pro-Am Turnuvası, sona erdi.

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan National Golf Kulübündeki turnuvada 25 ülkeden 204 sporcu mücadele etti. Turnuvada, birinci olan Serik BGA Golf Kulübü sporcusu Ali Altuntaş, 5 bin avro para ödülünün de sahibi oldu.

Takımlar kategorisinde Damien Mcgrane, Tom Muldoon, Kevin Commins ve Kieran Grant'tan oluşan takım birinci oldu. Juan Carlos Aguero Rozadilla, Aleksander Kovalev, Sergei Berezin, Andrew Shultse'nin oluşturduğu ekip ikinciliği, Ali Altuntaş, Andrev Azarov, Tanıl Esemenli ve Nevzat Habalı'nın yer aldığı takım ise üçüncülüğü elde etti.

Erkeklerde bayrağa en yakın vuruş ödülünü Kanadalı Tomasz Radzin ile Belçikalı Patrice Huygens, kadınlarda Ayşe Erdoğan ve Belçikalı Veronique Van Hövel elde etti. En uzun vuruş erkekler ödülünü Alman Florian Huth ile Rus Aleksey Goncharov, kadınlarda ise Ayşe Erdoğan ile Estonyalı Mari Hütsi aldı.

Dereceye girenlere ödülleri Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Regnum Carya Otelleri ve Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Alternatifbank Genel Müdürü Kaan Güner, Katar Hava Yolları Müdürü Ahmet Ferit Aksu tarafından verildi.

Kaynak: AA