Galatasaray, TM Akhisarspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra sınırlı alanda 10’a 10 kontrol pas oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda çift kale taktik oyun gerçekleştirildi.

Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Öte yandan antrenman öncesi, bugün 24 yaşına giren Ahmet Çalık’ın doğum günü kutlandı.

Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılılar, saat 18.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İzmir’e hareket etti. Daha sonra ise kara yoluyla Manisa’ya geçecek olan Galatasaray kafillesi yarın akşam saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşma için kampa girecek.

Galatasaray’ın Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ryan Donk, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Yuto Nagatomo, Eray İşcan, Sofiane Feghouli."

Kaynak: İHA