Pınar Karşıyaka'dan İstek İzmir Okulları Çıkartması

Önündeki zorlu maç takvimine hazırlanan Pınar Karşıyaka’da oyuncular, İstek İzmir Okulları Mavişehir Kampüsündeki öğrencilerle buluştu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turunda önündeki zorlu maç takvimine hazırlanan Pınar Karşıyaka’da oyuncular, İstek İzmir Okulları Mavişehir Kampüsündeki öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda küçük hayranlarıyla buluşan yeşil-kırmızılı takımın yardımcı antrenörü İnanç Koç, kaptan Erdi Gülaslan, Mert Celep, Dominic Waters ve Jarrod Jones, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Öğrenciler Kaf-Kaf’ın dev adamlarına spor yaşamlarıyla ilgili soru sormak için birbirleriyle yarıştı. Antrenör İnanç Koç, İstek Okulları Mavişehir Kampüsü Müdürü Serap Benibol’a takımdaki tüm oyuncuların imzaladığı formayı da hediye etti. Pınar Karşıyakalılar, soru-cevap kısmının ardından okulun spor salonunda İstek’in minik basketbolcularına imza dağıttı.

Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde imzalanan protokol kapsamında basketbol ve voleybol altyapısı için İstek İzmir Okullarından spor salonu desteği de alıyor.

Kaynak: İHA