Gümüşhanespor Başkanı Büyükbayraktar İstifa Etti

Başkan Kaya Büyükbayraktar:'Kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna inanarak aldığımız kararın, kulübümüze, şehrimize ve tüm spor camiasına hayırlara vesile olmasını diliyor, geride kalıp bu bayrağı devralacak arkadaşlarımıza şimdiden başarı ve bol şans diliyorum'.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor'un kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar istifa etti.

Büyükbayraktar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezonu öncesinde getirildiği başkanlığı bıraktığını duyurdu.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen lider olduklarını belirten Büyükbayraktar, "Son dönemde sporun içinde var olduğunu bildiğimiz beklenmedik puan kayıpları sonrasında şehir kamuoyundan aldığımız mesajları değerlendirmek ve bir karar vermek durumunda olduğumuzu düşündük." ifadesini kullandı.

Yönetim kurulu olarak yaptıkları değerlendirme toplantıları sonrasında, şehrin kanaat önderlerinin de görüşlerini alarak istifa kararını verdiğini aktaran Büyükbayraktar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Gümüşhanespor marka değerine ilk kurulduğu günden bu yana yaptığım katkıları düşünerek bunca emekle yoğrulup bu günlere ulaşan kulübümüzün kurumsal kimliğini korumak adına, yönetim kurulu başkanlığı görevimi bırakmanın bu aşamada en doğru tavır olacağı ortak kararına binaen görevimden, vicdan rahatlığı ve büyük bir gururla ayrılmaktayım. Gelinen aşamada bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna inanarak aldığımız kararın, kulübümüze, şehrimize ve tüm spor camiasına hayırlara vesile olmasını diliyor, geride kalıp bu bayrağı devralacak arkadaşlarımıza şimdiden, başarı ve bol şans diliyorum."

Kaynak: AA