Başarılı Sporculardan Kaymakam Baysal'a Ziyaret

Antalya'da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası'ndan derece ile dönen sporcular, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'ı makamında ziyaret etti.

Antrenörler Mahmut Turgut ve Emine Deniz gözetiminde 6 sporcuyla şampiyonaya katılan Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Piling Spor Kulübü sporcuları büyük başarı elde etti.

Yarışmaya minik yıldızlar kategorisinde katılan Muhammed Turap Turgut kilosunda Türkiye şampiyonu olurken, İbrahim Halil Turgut da Türkiye ikincisi oldu.

Büyükler kategorisinde mücadele eden İlhan Aydın ise finallerde Türkiye 8.'si olmayı başardı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, şampiyonadan dönen sporcuları kabul etti.

Sporcuların başarısıyla gurur duyduğunu belirten Baysal, sporculara tablet hediye etti.

İlçedeki sportif faaliyetlerin yoğunluğunun memnuniyet verici olduğunu kaydeden Baysal, belediye olarak amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Baysal, şunları söyledi:

"Belediyemizin tüm birimleri var olan imkanlarıyla çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve vatandaşımızın hizmetindedir. Gençlerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Belediye olarak ilçemizde faaliyet gösteren tüm branşlardaki amatör kulüplerimize desteklerimiz oldu. Bu destek devam edecek. Sporcularımızı, hocalarını ve bu kursları düzenleyerek gençlerin başarında katkısı olan Halk Eğitim Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Başarının devam etmesini diliyorum."

Sporcular daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak Kavak ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin tarafından da kabul edilerek tebrik edildi.

Kaynak: AA