Genç Yüzücülerin Başarısı Gazianteplileri Sevindirdi

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nde mücadele eden milli sporcular Muhammed Emin Bay ve Tuğcan Kaytar, Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya almaları kentte sevinç yarattı.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nde mücadele eden milli sporcular Muhammed Emin Bay ve Tuğcan Kaytar, Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonasında birinci olmaları kentte sevinçli karşılandı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından Çorum'da düzenlenen şampiyonada mücadele eden milli sporcuların başarısı kentte sevinç yarattı.

100 ve 200 metrede rakiplerine fark atarak altın madalyanın sahibi olan genç yüzücüler, başarılarıyla ailelerini ve kentteki hemşehrilerini gururlandırdı.

Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra dünya şampiyonluğu da bulunan Bay ile 20 Türkiye şampiyonluğu bulunan Kaytar başarılarını sürdürmek istiyor.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Takımları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, şampiyonaya 15'i kız 42 sporcuyla katıldıklarını belirterek, sporcularının yarış boyunca üstün bir performans sergilediğini söyledi.

Şampiyonadan üçüncü kez Türkiye şampiyonu olarak ayrıldıklarını anımsatan Bingül, şunları kaydetti:

"Şampiyonadan çok mutlu ayrıldık. Kıran kırana geçti. Sporcularımızın gelişimi, kazandıkları madalyalar, elde ettikleri dereceler memnuniyet verici. Her zaman ifade ettiğimiz gibi başarıların süre gelmesi için çok daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Şampiyona boyunca görev yapan, performans gösteren tüm teknik ekibi ve sporcularımızı gönülden kutluyorum. Her zaman olduğu gibi bu organizasyonda da bizlerden desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA