Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Spor Kulüplerine 200 Bin Lira Nakdi Yardım

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren futbol, karate, muay thai, badminton, hentbol ve taekwondo gibi branşlarda başarılı 31 spor kulübüne 200 bin lira nakdi yardım gerçekleştirdi.

Spora ve sporcuya her daim destek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren futbol, karate, muay thai, badminton, hentbol ve taekwondo gibi branşlarda başarı gösteren 31 spor kulübüne 200 bin lira nakdi yardım yaptı. Gaziosmanpaşa Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen yardım gecesine ilçede faaliyet gösteren 31 spor kulübü yöneticisi ve çok sayıda sporcu katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da geceye katılarak, kulüp yöneticileri ve sporcularla nakdi yardım çeklerini takdim etti.

“İlçemizdeki spor kulüplerine nakdi yardım yapıyoruz”

Programda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirterek, “Sporla, sporcuyla, sporun gelişmesiyle ilgili söylemlerin ötesine geçmek, hem hizmetleri, mekanları imkanları kullanmak, hem de hep birlikte başarılara koşmak zorundayız. İşte bugün burada sizlerle bir aradayız. Burada kulüplerimize maddi katkının sunulmasının paylaşılmasından çok, bu sorunları birlikte değerlendirelim diye bu organizasyonu yaptık. Bu akşam ilçemizdeki spor kulüplerimize nakdi yardımlarımızı gerçekleştireceğiz. İlçemizdeki tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

Sarıgöl Birlikspor Başkan Yardımcısı Fatih Tekiler, “Belediyemiz her zaman olduğu gibi bu gün de yanımızda. Bizim zaten amatör kulüpler olarak en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi maddi. Bu konuda da belediyemiz her zaman yanımızda oldu. Buradan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA