Başkan Karataş'tan Başarılı Sporculara Ödül

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çankırı’da yapılan grup müsabakalarında şampiyon olarak 2. Lige yükselen Osmancık Belediye Spor bayan Voleybol takımını kabul etti.

Osmancık Belediye Spor bayan Voleybol takımı Çorum’da grubunu namağlup şampiyon tamamlayarak Çankırı’da Bölgesel Lig Final Gurubunda da tüm rakiplerini mağlup edip 2. Lige çıkmaya hak kazandı. Pazar günü Çankırı’da oynanan final maçında setlerde 2-0 geriye düşmesine rağmen büyük bir çaba ve özveri ile final maçından 3-2 galip gelmeyi başardı. Kupasını aldıktan sonra Osmancık’a dönen Voleybol takımını Ada Spor Kompleksi Osmancık Şehir Stadyumunda yöneticiler ve taraftarlar karşıladı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş şampiyon olarak Osmancık’ı gururlandıran oyuncular ve teknik heyeti kabul etti. Başkan Karataş Osmancık Belediye Spor Voleybol antrenörü Ümit Gökgöz’den takım ile ilgili bilgiler alarak elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını dile getiren Hamza Karataş, “Geçtiğimiz yıllarda antrenör Ümit Gökgöz İBD Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol takımını tarihinde ilk defa Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligine çıkararak büyük bir başarıya imza atmış Osmancık ve Çorumu en iyi şekilde 3. Ligde temsil etmişti. Kulüp kapandıktan sonra Osmancık Belediye Spor bünyesine katılan bayan voleybol takımı Şimdi bu başarılara bir yenisini daha ekleyerek çıtayı yükseltip 2. Lige yükseldi. Bu güne kadar emeği geçen herkese, yönetim ve teknik heyete, antrenör Ümit Gökgöz ve tüm oyunculara 2. Ligde başarılar diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecektir. İnşallah 2. Ligde de böyle büyük başarılar elde ederek yine Osmancık ve Çorumu en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.



’Sporcuları ödüllendirdi’

Çankırı’da şampiyon olan Osmancık Belediye Spor bayan Voleybol takımını kabul eden Belediye Başkanı Hamza Karataş sporcuları teşvik primi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Antrenör Ümit Gökgöz, Belediye Başkanı Hamza Karataş’a teşekkür ederek, Osmancık olarak profesyonel lig olan 3. Lig tecrübesini yaşadıklarını şimdi hedefin daha yukarılar olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Gökgöz, Belediye Başkanı, Kulüp Başkanı, yöneticiler, teknik heyet, oyuncular, taraftarlar, Osmancık halkı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bayan Voleybol takımının Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaretinde kulüp yöneticisi Kadir Delibaş ve Genel Kaptan Gökhan Kent de hazır bulundu.

Kaynak: İHA