Aydınlı Barış Yine Zirvede

Türkiye Atletizm Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve İstanbul’da düzenlenen Komple Atlet 2. Kademe Çoklu Branş Salon Serisi müsabakalarında heptatlon kategorisinde yarışan Aydınlı Barış Denizleli Türkiye Şampiyonu olarak yine zirvede kaldı.

İki günde 100 m Engelli Koşu, Yüksek Atlama, Gülle Atma, 200 metre koşu, Uzun Atlama, Cirit Atma ve 800 metre koşu olarak yedi farklı yarıştan oluşan Heptatlon müsabakalarında Aydınlı Barış Denizleli zoru başardı ve 4390 puan toplayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Birçok şampiyonluğu ve başarılı dereceleri bulunan Barış Denizleli, bunlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Burak Uygun nezaretinde çalışmalarına devam eden Denizleli, gün geçtikçe çok daha iyiye gittiğini ve yeni şampiyonluklar için çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirtti.



Başarılı sporcumuz Barış Denizleli’nin Antrenörü Burak Uygun, “Uzun süredir birlikte çalıştığımız sporcumuzla heptatlon gibi zor bir kategoride Türkiye Şampiyonluğunu elde etmek bizleri gururlandırdı. Başarılı çalışmalarımızın neticesinde elde etmiş olduğumuz derece ile Aydınımızı en iyi şekilde temsil ettik. Başarılarımızı sürekliliğini sağlayarak ve arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Başarılarımızda büyük emeği olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” dedi.



Komple Atlet 3. Kademe (Final Kademesi) 03 – 04 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Atletizm Spor Salonunda tamamlanacak. Final kademesinin ardından toplamda en yüksek puanı alan sporcu para ve kupa ödülü kazanma şansı elde edecek. Aydınlı Barış Denizleli, final kademesinde Aydın’ı temsil ederek yine zirvede tamamlamayı hedefleyecek.

Kaynak: İHA