Yaşar Holding'in Pınar Karşıyakalı Oyunculara Verdiği Yemek

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turuna kalan Pınar Karşıyakalı teknik heyet ve basketbolcular Yaşar Holding'in yemeğinde buluştu.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte konuşan Feyhan Yaşar, Pınar Karşıyaka'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Pınar Karşıyaka'nın başarılarına bir yenisini eklemenin artık zamanının geldiğini belirten Yaşar, şöyle konuştu:

"Sırada FIBA Şampiyonlar Ligi kupası yer alıyor. Pınar Karşıyaka'nın Final Four'u İzmir'e getirmesini gönülden istiyoruz. Size güveniyoruz. İsteyince her şey olabiliyor. Yeter ki siz çok isteyin, odaklanın, başarı mutlaka gelecektir. Daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminiz. Ulaşılan bu başarıda emeği geçen Pınar Karşıyakalı basketbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutluyorum."

İdil Yiğitbaşı ise, İzmir’i ve Karşıyaka’yı çok sevdiğini belirterek, "Pınar ile Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki duygusal bağ çok kuvvetli. Pınar Karşıyaka’nın her zaman başarılı olacağına yürekten inanıyor, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da arkalarındaki en büyük güç olan Yaşar Holding'e teşekkür ederek, "Sponsorumuzu yanımızda görmekten mutluyuz. Yaşar Holding, Pınar ve Karşıyaka arasındaki bağ çok güçlü. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız." dedi.

Kaynak: AA