Dubai Şampiyonu Aray Şamdan, Madalyasını Kocaeli Valisi'ne Götürdü

Karete Premier Ligi Dubai Etabı’nda altın madalya ile dönen Eray Şamdan, kazandığı madalyayı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hediye etti.

Karate Premier Ligi Dubai Etabı’nda altın madalya ile dönen ve üst üste 6 defa Avrupa Şampiyonu unvanını kazanarak kırılması zor bir rekora imza atan Milli Takım ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan, kazandığı altın madalyayı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a götürdü. Gerçekleşen ziyarete Şamdan’ın yanı sıra, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, Eray Şamdan’ın antrenörü ve babası Adnan Şamdan katıldı.

Ziyaret sırasında kazandığı altın madalyayı Vali Aksoy’a takdim eden Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinin ve madalyalar kazanarak Tokyo’da İstiklal Marşı’nı okutacağını söyledi.



Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılarının devamını dilerken, ülkemize madalya kazandıran Eray Şamdan’ı tebrik ederken, bu tür başarıların bölge adına kazanım olduğunu ifade edip emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: İHA