Milli Karateci Darıca Belediye Başkanı Karabacak'ı Ziyaret Etti

Karate 1 Premier Lig'deki ilk finalinde şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nün sporcusu Eray Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti.

Dubai'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Karate 1 Premier Lig'in ikinci etabında altın madalya kazanan milli sporcu Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Karabacak'ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karabacak, Dubai'de kariyerinde tarihi bir başarıya imza atan Şamdan'ı tebrik ederek, belediye olarak spor ve sporculara olan desteklerine devam edeceklerini kaydetti.

Milli karateci Şamdan'ın antrenörü Adnan Şamdan da Premier Lig Dubai etabının kendilerine iyi bir moral olduğunu söyledi.

En iyilerin yarıştığı Premier Lig'in olimpiyat elemeleri için büyük önem taşıdığını ifade eden Şamdan, Eray'ın gençlerdeki başarılarından sonra büyükler kategorisinde de dünyanın en iyisi olacağını dile getirdi.

Milli sporcu Şamdan, Dubai'de düzenlenen ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kota müsabakaları öncesi sezonun üçüncü hazırlık turnuvası olan Karate 1 Premier Lig'in ikinci etabında 60 kiloda finale kalmıştı. Altın madalya mücadelesinde 2014 Avrupa şampiyonu Makedon Emil Pavlov ile karşılaşan Şamdan, mücadeleden 2-1 galip ayrılmıştı.

Kaynak: AA