Kırşehir Tekvando İl Birinciliği Sona Erdi

Kırşehir Okullar Arası Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Tekvando İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, okul sporları faaliyet programında yer alan müsabakalar, Aşıkpaşa Spor Salonu'nda yapıldı.

Zorlu mücadelelerin sergilendiği müsabakaların ardından küçüklerde 33 kilogramda Resul Ay, 37 kilogramda Ömer Toker, 45 kilogramda Arda İşgüzar, yıldız erkeklerde ise 49 kilogramda Haydar Işık, 53 kilogramda Yiğįt Şahbaz, 61 kilogramda Kubilay Şen, 65 kilogramda Doğukan Bayraktar ve +65 kilogramda Enis Ege Torun birinci oldu.

Yıldız kızlarda ise 33 kilogramda Aleyna Şen, 37 kilogramda Selcan Elagöz, 44 kilogramda İzem Başer, 51 kilogramda Ayşe Nur Saylam, 55 kilogramda Tuğba Kılınç, 59 kilogramda Elif Baytok ve +59 kilogramda Sinem Şahin birinciliği elde etti.

Genç erkeklerde 48 kilogramda Mehmet Özdemir, 51 kilogramda Tolga Bezelye, 55 kilogramda Recep Duman, 59 kilogramda Bilal Toprak, 63 kilogramda Ahmet Çağan Dernek, 68 kilogramda Ramazan Altıntaş birinciliği kazandı.

Genç kızlar da ise 49 kilogramda Cansu Zıba, 52 kilogramda İlknur Kılıç Aslan, 59 kilogramda Nisa Nur Culha, 63 kilogramda Nazlıcan Yılmaz, 68 kilogramda Miray Güzel birinci oldu.

Heyecanlı maçların sonunda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kıcabıyık, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerden aldı.

Kaynak: AA