Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarının devam ettiği Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Zolan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yürüttüğü çalışmaları anlatarak, vatandaşların duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

Fatih'te geçmişte yollarda ızgaraların olduğunu, ancak yağmur suyu hatlarının bulunmadığını anlatan Zolan, "Yağmur suyu hatları yaptık. Yağmur suyunun artık kanalizasyonla bağlantısı yok. Yağmur yağdığında artık kanalizasyonlar taşmayacak, evleri su basmayacak. Bugün bu işin finaline geldik. Fatih mahallemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

- Liselerarası Münazara Turnuvası

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde "6. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" yapıldı.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonu'nda düzenlenen final maçı ve ödül töreni ile son buldu.

Turnuvanın şampiyonu Erbakır Fen Lisesi, en iyi konuşmacı ise Final Fen Lisesi öğrencisi İrem Gökgöz oldu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, münazaraların gençlerin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir fırsat olduğunu belirterek, "Münazaraya katılan tüm takımların bir kazanımı var. Arkadaşlarımızın münazarada galip ya da mağlup olmaları birer sıfattır." dedi.

Münazaraların her yıl daha başarılı bir şekilde yapıldığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de, "Çok başarılı ve nitelikli bir final müsabakası oldu. Kürsüye çıkan arkadaşlarımızın konuyu enine boyuna tartışabiliyor olmaları önemli. Amacımız kendini ifade edebilen gençlerimizin yetişmesine katkı sağlamaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA